SERVICII

Curățenie spații de birouri

Mediul de lucru reprezintă pentru mulți dintre angajați o a două casă. Aceștia petrec în medie 8h/ zi / noapte în care își desfășoară activitatea. Pentru a obține un nivel maxim de randament din partea acestora s-a dovedit că locația în care se află trebuie să fie dotată corespunzător și să prezinte un nivel de igienizare corespunzător. Echipele noastre s-au specializat în acest segment grație experienței dobândite în livrarea serviciului de curățenie birouri.

Echipamentele și tehnologiile folosite de UltraClean se află în conformitate cu standardele europene de siguranță. Astfel toate soluțiile folosite de colegii noștri în procesul de curățenie pentru birouri sunt 100% sigure și testate pentru a nu-i pune pe angajații dumneavoastră în pericol.

Nu trebuie să va faceți griji privind alergiile sau reacțiile adverse. Pentru a elimina orice fel de pericol, UltraClean dispune de echipe pregătite la orice ora să efectueze tot ce ține de curățenia completă a birourilor dumneavoastră.

Biroul reprezintă un factor care impacteaza viitorul unei afaceri de succes. Pe lângă randamentul ridicat pe care-l oferă angajaților ce lucrează într-un birou curat, aspectul curat al unui birou întreținut joacă un rol important atunci când întâmpinați un client sau un partener de afaceri.

Curățenie scări de bloc

Curățenia este un aspect foarte important pentru oricare dintre noi. Iar atunci când locuim la bloc este foarte important ca dincolo de curățenia propriei locuințe să beneficiem de curățenie și în spațiile comune precum scară blocului. Indiferent dacă locuiești într-un bloc care este gestionat de către o asociație de locatari sau dacă locuiești într-un imobil în care o astfel de asociație de locatari nu există și proprietarii administrează la comun blocul, curățenia pe scară blocului nu poate lipsi din sarcina administrării blocului.

Fie că vorbim despre blocurile administrate de asociațiile de locatari, fie că vorbim despre blocurile fără astfel de asociații de locatari, o firma care oferă servicii curățenie scări de bloc București poate fi oricând cea mai inspirată alegere. Există multe beneficii pe care le oferă o firma care prestează astfel de servicii profesionale pentru a asigura curățenia scărilor de bloc.

Curățenia de pe scară de bloc poate influență cumpărarea sau închirierea unui apartament în blocul respectiv.

În plus, deoarece urmărim cel mai ridicat standard în prestarea serviciilor de curățenie, monitorizarea echipei ce prestează servicii de curățenie în scările de bloc este efectuată de un supraveghetor ce se asigură întotdeauna că rezidența dumneavoastră strălucește la finalul curățeniei.

CURĂȚENIE SCĂRI DE BLOC – DE INTREȚINERE

CURĂȚENIE SCĂRI DE BLOC – GENERALĂ

Pentru un preț estimativ, nu ezitați să ne contactați.

In afara celor enumerate anterior putem discuta si adăugarea unor noi servicii dorite, astfel incât să vă putem oferi pachetul de servicii necesar dorințelor dumneavoastră.

Curățenie spații comerciale

Servicii de curățenie spații comerciale – Urmărind un obiectiv comercial locațiile de acest tip, fie că vorbim de mall-uri, supermarket-uri sau complex de magazine, sunt tranzitate zilnic de un flux ridicat de persoane. Dimenisiunile extinse atrag după sine cerințe specifice în ceea ce privește aceste locații. Curățenia unui spațiu comercial atrage după sine o adevărată desfășurare de forte.

Din acest motiv UltraClean vine cu o soluție complexă pentru a duce la bun sfârșit serviciul de curățenie spații comerciale, cu o serie de echipe numeroase, atent instruite pentru a-și atinge obiectivul: o locație curată și sigură.

Echipamentele și tehnologiile folosite de UltraClean se află în conformitate cu standardele europene de siguranță. Astfel toate soluțiile folosite de colegii noștri în procesul de curățenie pentru spațiile comerciale sunt 100% sigure și testate pentru a nu pune în pericol persoanele aflate în interiorul acestor clădiri.

Întregul proces de igienizare are la bază o strategie de acțiuni, bine stabilită și pusă la punct de superivizorii echipelor. Atențiala detalii în cazul acestui serviciu, ne a adus de-a lungul timpului numeroase proiecte pe care le-am finalizat cu succes.

Curățenie după evenimente

Curățenie rapidă pentru și mai multă distracție

Se spune că distracția este la ea acasă, dar ce spunem despre curățenie atunci când un eveniment se încheie? Curățenia este la fel de importantă că și distracția, mai ales după ce mulți oameni au sărit în sus la concertul de aseară sau sute de oameni au ales să participe la expozițiile organizate de tine.

Indiferent că evenimentul tău este o expoziție națională, un festival de muzică, o conferință corporativă, eveniment sportiv, concert sau chiar o petrecere privată echipa noastră de profesioniști te ajută să menții curățenia și cel mai important să cureți locul la timp pentru organizarea următorului eveniment. În plus, oferim echipe profesioniste, uniforme pentru curățenie la scară mică, medie și mare înainte, în timpul și după eveniment.

Varietate și excelență în servicii de curățenie zona evenimente

Vă oferim servicii de curățare specializate pentru evenimente corporate și publice, de interior și în aer liber pe tot parcursul anului. Indiferent de dimensiunea evenimentului tău, echipa noastră este aici pentru a te ajuta:

Păstrăm spatiul curat inainte, in timpul si după eveniment

Curățenie după constructor

De ce să apelezi la serviciul de curățenie după constructor?

– Siguranța persoanelor care vor ocupa spațiul reprezintă o prioritate. Nu iți face griji cu privire la eventualele cuie rămase sau a prafului fin care poate cauza probleme de respirație.

– Echipa noastră are abilitațile si echipamentele potrivite pentru a face acest tip de curățenie – prin urmare, vom obține rezultate profesionale. Fără stropi de vopsea, autocolante sau praf periculos.

– Curățăm in profunzime, rapid si cu rezultate profesionale, pentru ca mutarea in noul spațiu să nu fie intârziată de aspectul curățeniei.

Curățenie generală – domiciliu

A face curățenie generală în casă înseamnă a vă alocă timp prețios, timp ce îl puteți petrece relaxându-vă cu familia, practicând sportul preferat sau pur și simplu vizionând un film la cinema. Curățenia generală implică timp șI efort din partea dvs. Iar uneori nu suntețI disponibili să facețI acest lucru. Noi venim în ajutorul dvs. În orice situație v-ațI afla șI va vom oferi cele mai bune servicii, la un preț accesibil.

Dacă va aflați într-o astfel de situație, noi suntem cu siguranță răspunsul pentru dumneavoastră. Serviciile de curățenie generală pe care vi le putem oferi, sunt la cel mai înalt nivel, cu oameni bine pregătițI șI atent supravegheațI, dotațI cu absolut tot ceea ce este nevoie (aspirator, mașină de injecție-extracție, monodisc, generator de aburi, detergențI profesionali, scări, mopuri, lavete, etc.), care vor răspunde cu siguranță exigențelor dumnevoastră ori de câte ori avețI nevoie.

Deci fără să ne văităm prea mult, încercăm să facem față acestei provocări care se numește secolul xxi, în care ne confruntăm cu o permanentă criză de timp.
Dar nu disperați!

Pentru că viață ne-a învățat că o problemă nu vine niciodată fără să aibe un răspuns.

Pentru ca serviciile noastre să fie la cel mai inalt nivel, toate acțiunile enumerate mai sus vor fi efectuate de oameni pregătiți, atent supravegheați.

Curățenie de întreținere – domiciliu

Oriunde ne-am afla, acasă sau la birou, cu toții ne dorim să trăim într-un mediu curat, primitor și sănătos. Dar să fim serioși, de câte ori ți s-a întâmplat să ajungi acasă după o zi de muncă și să nu ai chef să te apuci de curățenie, deși ești conștient că la un moment dat nu mai poți amână această situație.

Dacă locuiești în București, sau în împrejurimi, unde traficul este foarte aglomerat, iar praful este peste tot, întreținerea curățeniei devine deja o grijă necesară.

Oferiți casei dumneavoastră curățenia de întreținere de care are nevoie pentru a deveni acel spațiu curat și igienizat la care visați de mult timp și totodată spațiul în care dumneavoastră să vă relaxați în timp ce noi ne ocupăm de serviciile de curățenie și de întreținere.

Dacă sunteți o persoană ocupată, iar timpul dumneavoastră este foarte limitat, noi va putem scoate din acest impas. Puteți să va petreceți puținul timp liber într-un mod mult mai plăcut, lăsându-ne pe noi să ne ocupăm de curățenia casei dumneavoastră.

Puteți apela cu incredere la serviciile noastre, iar după o evaluare a locației și o discuție in prealabil, putem stabili impreună un abonament de curățenie de intreținere, potrivit nevoilor dumneavoastră.